Bar Bucuresti

Time Out Cafe este locul unde puteti gasi toate ingredientele petrecerii unui timp de calitate alaturi de prieteni. Astfel, daca doriti sa petreceti o dupa-amiaza relaxanta, va invitam cu drag sa ne vizitati. Veti descoperi o cafenea aparte unde, datorita jocurilor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, distractia este intotdeauna in toi.

Cu totii avem nevoie de relaxare si de socializare, pur si simplu asa este fiinta umana construita. Astfel ca, dupa o zi sau o saptamana obositoare la locul de munca cautam sa iesim din stresul cotidian si impreuna cu grupul de prieteni, sa gasim modalitatea cea mai buna pentru petrecerea timpului liber, care din pacate, este din ce in ce mai putin pentru fiecare. Fapt pentru care incercam sa il facem sa fie cat mai calitativ cu putinta si sa alegem cel mai calduros bar unde sa petrecem.

Unii doresc sa mearga intr-un bar din Bucuresti, unde sa poata bea un ceai, o cafea sau o bere impreuna cu persoanele apropiate sau un loc in care sa se poata destine cu jocurile preferate, sa vada un meci important sau o emisiune tv.

Cafeneaua noastra , situata in zona veche de pe Calea Mosilor, la 2 statii distanta de zona Obor si la 4 de centrul capitalei, vine in intampinarea voastra cu toate ingredientele necesare pentru petrecerea unui timp de calitate alaturi de prieteni. Va invitam cu drag sa ne vizitati si sa va bucurati de ambientul relaxant pe care il ofera cafeneaua noastra frumos amenajata si pentru a descoperi o lume plina de jocuri de societate si voie buna.

Oferim un meniu diversificat, incepand de la mai multe sortimente de cafea si pana la bauturi alcoolice/ non-alcoolice, dar si sandvisuri si pizza.

Time Out Cafe organizeaza evenimente de tot felul: Revelion 2014, Concert colinde, Christmas party, Campionat de FIFA, Campionat de darts si altele la cerere. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0736 033 215 sau la adresa de email contact@timeoutcafe.ro, pentru a discuta despre evenimentul pe care doriti sa il organizati.

Vom veni in intampinarea dvs. cu cel mai mare drag si vom realiza impreuna petrecerea perfecta.

In concluzie, trebuie sa retineti faptul ca, indiferent ca doriti sa va bucurati de o cafea aromata, sa urmariti meciul dorit sau sa va distrati cu prietenii jucand diverse jocuri de societate, Time Out Cafe , va garanteaza momente de calitate.

Mosilor

Strada Olari 7, Bucuresti 030167

Rezervari

0768 036 030

Militari

Strada Reveriei 11, Bucuresti 077042

Rezervari

0763 700 031