Organizare evenimente private corporate

Ca o companie ce se ocupa si de organizarea de evenimente/petreceri private si corporate, Timeout Café ofera pe langa inchirierea spatiului, masa si bauturi pe care le puteti vedea in meniul afisat in site si posibilitatea de a juca rummy, darts, foosball, poker, sah si multe altele.

Organizare evenimente de calitate

De-a lungul timpului ne-am mentinut relatii strategice si o baza vasta de cunostinte care ne permit resursele necesare pentru a executa petreceri si evenimente, la orice nivel, la preturi accesibile. Intelegerea nevoilor clientilor si angajamentul pe care il luam ne da un avantaj semnificativ peste competitie. Suntem foarte flexibili cu serviciile pe care le oferim si putem oferi lista noastra completa de servicii si preturi in coordonarea unei petreceri in orice moment.

Evenimente
Corporate

Petrecere de strangere de fonduri

Reuniuni
Corporate

Seri de dans
si muzica

Petreceri
tematice

Petreceri
aniversare

Profesionisti in organizare de petreceri private

Toate acestea se datoreaza experientei dobandite de-a lungul timpului, asigurandu-ne ca fiecare nevoie este indeplinita si fiecare detaliu discutat este complet. Suntem mandri de faptul ca toti clientii se intorc la noi intotdeauna. De fiecare data, acestia stiu ca le sunt depasite asteptarile prin seriozitate, excelenta si organizare. Echipa noastra de organizare petreceri private si corporate, se asigura ca evenimentul dumneavoastra este un succes.

Misiune

Misiunea noastra este sa ne asiguram de fiecare data ca dumneavoastra primiti exact ceea ce cautati, iar pentru asta nu trebuie sa depuneti niciun efort. Trebuie doar sa veniti cu propunerea de organizare, iar echipa TimeoutCafe se va ocupa de tot.

Contact Evenimente

Rezervari la: 0768 036 030