Terasa Bucuresti

Time Out Cafe este locul unde puteti gasi toate ingredientele petrecerii unui timp de calitate alaturi de prieteni. Astfel, daca doriti sa petreceti o dupa-amiaza relaxanta, va invitam cu drag sa ne vizitati. Veti descoperi o cafenea aparte unde, datorita jocurilor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, distractia este intotdeauna in toi.

Majoritatea oamenilor isi doresc ca din putinul timp liber pe care il au sa isi acorde si lor cateva ore de relaxare, deconectare de la viata cotidiana si sa iasa din monotonia si stresul ce s-au instalat peste intregul oras. Cum vine vara iar caldura va domina din nou Bucurestiul, o terasa in aer liber si o bere rece sau un suc rece alaturi de prieteni e poate cea mai atractiva alternativa pentru timpul nostru pe care il dedicam relaxarii.

Campionatul mondial de fotbal se aproprie si el si intr-o zi torida de vara, dupa o zi grea de munca si dupa stresul acumulat, tot ce ne poate relaxa este vizionarea unei partide de fotbal, la o bere rece, alaturi de cei mai dragi prieteni. Si ce altfel de loc am putea alege daca nu tot o terasa in aer liber?

Cafeneaua noastra redeschide pentru dumneavoastra terasa. Aici puteti gasi o atmosfera prietenoasa, un loc in care timpul se opreste si evenimentele din viata noastra prind o alta culoare. Totul devine mai relaxant, mai confortabil si nu in ultimul rand mult mai amical. Aici puteti lasa grijile la intrare, puteti renunta la problemele din viata de zi cu zi si va puteti alimenta cu energie pentru o noua zi sau o noua saptamana de lucru.

Amintirea serilor de vara pe terasa unui bar va va coplesi. Veti retrai verile trecute si veti scrie istoria noii veri. Va veti elibera de tot ce v-a obosit, stresat sau suparat si cu siguranta veti pleca cu voie buna si noi orizonturi.

Time Out Cafe va pune la dispozitie un meniu diversificat atat in materie de mancare cat si de bauturi alcoolice sau non alcoolice. Puteti bea o cafea, o bere sau chiar o tarie si puteti manca de asemenea pe saturata.

Terasa noastra din Bucuresti va sta la dispozitie non stop. Va vom garanta cele mai bune servicii si cea mai buna calitate a produselor. Echipa noastra munceste din greu pentru ca fiacre dintre dumneavoastra care va trece pragul terasei noastre sa fie complet multumit.

Va asteptam cu drag pe terasa Time Out Cafe!

Mosilor

Strada Olari 7, Bucuresti
030167

Rezervari

0768 036 030

Militari

Strada Reveriei 11, Bucuresti
077042

Rezervari

0763 700 031